Fordelspartner – KM sport

KM Sport er en uafhængig sportsbutik i centrum af Frederiksværk.

Butikken blev stiftet i 2010 af Morten Hegner Nielsen og Kasper Kristoffersen, som tilsammen har over 26 års erfaring i branchen.

KM Sport er ikke en del af en kæde, men vi samarbejder med mange af de store butikskæder, og vi har derfor mulighed for at tilbyde meget konkurrencedygtige priser.

Vi fører alle de kendte mærker til sport og fritid, og vores sortiment dækker en bred vifte af sportsgrene og motionsformer. Derudover laver vi tryk på tøj, og kan derfor også levere sponsortøj, profiltøj og arbejdstøj.

Kig forbi vores butik, hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge det rigtige tøj eller udstyr. Det er vigtigt for os at yde den bedst mulige service, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde den bedste løsning til lige præcis dit behov, så du får mest muligt ud af din træning.


Hvorfor os?

– Man skal handle i KM Sport fordi vi vil vores kunder absolut det bedste og ligger 110% vægt på kundeservice og pleje af vores kunder.

– Vi er alle uddannet i sportbranchen og ved en masse om de forskellig produkter og altid klar til og give gode råd og tips til hvad man skal bruge eller gøre.

– Vi er en uafhængig sportsbutik, som ikke er bundet af nogle krav fra de større kæder og kan derfor give ligeså gode priser, hvis ikke bedre

– Vi arbejder målrettet og opfylder de krav som bliver stillet til os og ser altid positivt på nye udfordringer og tiltag som kan gavne vores kunder og os selv

Partner tilbud