Før Køb

Bolig Syn / Hus tjek

Et Boligsyn er en visuel gennemgang af boligen, og kan i realiteten bestilles af alle.

 • Hvad der skal ske rent vedligeholdelses mæssig op til 5 år frem
 • Muligheder for ændringer i boligen vedr. energioptimering
 • Forbedringer i boligen
 • Overslagsberegninger for forbedringer, udbedring af skader

Boligrådgivningen tilbydes på to måder:

 • boligrådgivning med efterfølgende billedrapport
 • boligrådgivning i mundtlig version, hvor bestiller selv tager notater

Rådgivning ved om og tilbygning

Energirenovering
Energioptimering
Boligsyn / Hustjek
Byggestyring
Klimaskærmen vinduer, døre, tag, & facader
Konsulent opgaver vedr. Renovering & vedligeholdelse

Før salg

Bolig syn

Et boligsyn / Hus tjek, henvender sig til dig, der påtænker at sælge sin ejendom.

Boligtjekket erstatter på ingen måder en tilstandsrapport, men er udelukkende et værktøj for at kunne imødegå en ” grim ” tilstandsrapport.

Billedrapporten viser visuelt hvor det er og vi beskriver hvad vi kan se og konstatere, som der kan have negativ indvirkning ifm. med det forestående salg. ​

Boligtjekket erstatter på ingen måder en tilstandsrapport, men er udelukkende et værktøj for at kunne imødegå en ” grim ” tilstandsrapport.

Kontakt os

Hvad er ikke med i tilstandsrapporten?

Følgende punkter er ikke omfattet af huseftersynet og tilstandsrapporten:

 • El- og vvs-installationernes funktion
 • Æstetiske eller arkitektoniske forhold​
 • Sædvanligt slid og bygningernes normale vedligeholdstilstand​
 • Bagatelagtige forhold, som man ikke kan regne med vil påvirke bygningens brug eller værdi nævneværdigt​
 • Planløsningen og bygningernes indretning samt bygningernes placering på grunden​
 • Bygningernes lovlighed bortset fra åbenlyse overtrædelser af byggelovgivningen, inventar såsom hårde hvidevarer, udendørs svømmebassiner og tilhørende pumpeanlæg markiser og baldakiner​
 • Indretninger/installationer uden for selve bygningen.​
Hvad tilstandsrapporten mangler, har vi.

Kontakt os

Hvad siger kunderne ?

Besigtigelse af bygning i forbindelse med køb
“Brian har været rigtig behagelig, at kommunikere med og han har været en stor hjælp i forbindelse med køb af ny bolig på Møn. Kan varmt anbefale”

Renovering & tilbygning af sommerhus
“Top professionel og hurtig håndtering. Alle aftaler overholdt og ændringer under vejs blev håndteret gennem en positiv dialog med udveksling af gode ideer og råd”

Tømrer/Snedkerarbejde.
“Vi har brugt Bolig&Energi i forskellige typer arbejde. De forestår en samlet løsning og lever helt til fulde op til vores forventninger”

Ejendomsrapport
“Vi fik anbefalet Brian af nogle håndværkere, da vi havde overvejelser om køb, af et nedlagt landejendom. Brian er rigtig professionel, yderst faglig og grundig. Af frygt for at smøre for “tykt” på, så er det dog stadig vigtigt for os, at fremhæve vores erfaring med Brian – Hans rådgivning har sparet os for flere hundrede tusinde, og vi forstår i særdeleshed hvorfor andre faggrupper anbefaler ham. Vælg Energivejleder Brian Henriksen, hvis i ønsker noget for pengene og ikke mindst tryghed i jeres bolighandel”

Boligsyn
“Vi fik lavet et boligsyn af et hus vi gerne ville købe, hvor Energi&Boligvejledning fokuserede på to ting: husets stand og en mulig energioptimering. Brian var utrolig grundig og reel. Han præsenterede sine resultater i en billedrapport, der gav os et overblik over kommende udgifter. I billedrapporten var der både fokuseret på ting, der skulle laves med det samme, men også ting, der kunne vente 5-10 år. Ligeledes kom han med et tilbud til at få det lavet. Vi havde en ovenud positiv oplevelse både i forhold til at få vurderet husets stand og i forhold til at energioptimere boligen. Vi vil til enhver tid anbefale Energi&Boligvejledning”

Rådgivning ved huskøb
“Jeg fik hjælp af Brian fra Energi og Boligvejledning til køberrådgivning i forbindelse med et huskøb. Brian var meget grundig og behagelig, og jeg er sikker på, at det var en god investering at bede ham om hjælp til at vurdere husets sundhed og hvilke kommende udgifter, jeg vil kunne forvente”

Hustjek
“Brian fra Energi & Boligvejledning.dk har overholdt alle aftaler ifm. vores hustjek. Han gennemgik vores kommende hus minutiøst og havde på forhånd forberedt sig på alle de bemærkninger der var beskrevet i tiltandsrapporten. Han tog gode billeder som dokumentation, og har efterfølgende fremsendt en billedrapport med og uden tilbud, således vi har et overslag på udbedring af de tiltag vi bør få lavet inden for en 3-5 årig periode. Helt perfekt!
Kan med ro i maven anbefale Brian til andre, som står foran et huskøb/salg, hvor der er behov for en dedikeret og håndværksmæssig professionel gennemgang”

Gennemgang af hus før huskøb
Vi havde en god oplevelse. Fik en god billedrapport med overslag på, hvad de forskellige fejl og mangler ved huset ville koste at udbedre.

Tilstandsrapport
Professionel, yderst grundig og alle pengene værd.