Om E og B

Energi & Boligvejledning er startet af Brian Henriksen der er udannet Tømrer og Energivejleder. Virksomheden er stærkt forankret i det syd Sjællandske med afd. i Næstved og Vordingborg. De seneste år har vi arbejdet på et stærkt partnerskab, med rådgivning, boligeftersyn og håndværkposgaver.

Vi følger løbende med i relevante kurser for at holde os fagligt opdateret. Vi lytter til vores kunders ønsker og behov.

På Energi & Boligvejledning kan få hjælp til til boligeftersyn (før og efter Køb/salg) byggeprojekter, vi er din indgang til et netværk af håndværkere der styrker din hverdag.

Vi hjælper folk videre med deres tanker, om det er køb af hus eller salg af hus, tilbygning / ombygning / byggestyring af opgaver eller energioptimering af huset. Få den rigtige vejledningen til den løsning der får dine drømme til at gå i opfyldelse.

Vores Rådgivning er ikke en udgift, men en besparelse.

Er du håndværker eller konsulent ?

E&B stiller værktøjer til rådighed, som du kan anvende til udvikling af din virksomhed, og vi holder dig opdateret med ny viden. Du får aktuel information, partnerrabatter og markedsføring via energiogboligvejledning.dk. I fremtiden får mulighed for at videreuddanne dig gennem kurser.

Kort om Brian Henriksen:
Ejer af Energi & Boligvejledning.dk Stiftet 2014 - konsulent / Udførende virksomhed (tømrer)
ikke aktiv men medejer af Pribo Huset aps indtil 2018, Tømrerfirma stiftet i 1970 Familie relateret
Bestyrelses Medlem i Dansk Byggeri Lokalforening
Skuemester ved svendeprøver (Tømrerfaget)
Aktiv i Netværk ( Brøndby IF - Team Fog Basketball)