Energitjek

Spar dig for dyre omkostninger senere

En bolig, der bruger meget energi, belaster både miljø og pengepung. Vi tilbyder et energitjek og en grundig gennemgang af din nuværende eller kommende bolig. Vores Energivejledere giver dig et godt indblik i boligens stand, og kommer med forslag til, hvilke tiltag, der vil optimere komforten og sænke energiforbruget. Vi ser boligen som en helhed og vurderer, hvor potentialet for besparelser ligger. Det er en stor fordel at vide, inden du kaster dig ud i køb, salg eller eventuel ombygning.

Uvildig rådgivning kan være relevant, når du skal renovere eller bygge nyt hus. Vi deler gerne ud af vores professionel byggerådgivning, og vi er klædt på til at styre uden om alvorlige fejl i alle byggeriets faser.

Alle byggesager kræver planlægning og styring, vores professionel rådgivning gør at du kan være tryg ved små som store byggesager. Vi har de rette redskaber, viden og indblik der for hele processen til at køre. Hvad end det drejer sig om ombygning, tilbygning eller nybygning, kontakt os for en uforpligtende snak.

Det betaler sig altid at lave energiforbedringer, uanset om det er et hus som du har ejet i flere år eller det er en nyrehvervet ejendom.
Hos Energi & boligvejledning har vi specialiseret os i energiforbedringer, og rådgiver dig helt uvildig.
Hvad skal du overveje, før du går i gang:

Formålet for energirenoveringen?
Hvilken tilstand er huset i?
Økonomien i projektet?
Hvilke forbedringer kan betale sig?
Projekt forløbet?
Må forbedringerne ændre husets udseende?
Love og regler man skal være opmærksom på ved energirenovering?
Skal der bruges hjælpe dig med at planlægge energirenoveringen?

Disse er spørgsmål man er nød til at forholde sig til, nogle spørgsmål giver helt sig selv. Hvor andre ligger op til professionel rådgivning.

I år har vi allerede været involveret i 35 sager om rådgivning og 12 sager hvor vi har stået for byggesgashåndtering.

Vi er altid klar til nye opgaver

Vores rådgivning er ikke en udgift, men en besparelse

Hustjek

– før køb og salg

Få et grundigt indblik i boligens stand….

Jagten på drømmeboligen kan være både spændende og forvirrende – uden håndværksmæssig baggrund, kan det være svært at overskue faldgruber, fordele og muligheder ved den enkelte bolig.

Vores boligtjek vil give dig tryghed før køb

 

 

Byggeprojekt

– Hjælp til byggestyring

Kom godt fra start til mål…

Vi har samlet et team af professionelle håndværkere, som sikrer dig en høj håndværksmæssig standard gennem hele dit renoverings- eller tilbygningsprojekt.

 

Renovering og vedligehold

– 5 og 10 års planer

Få forbedret din bolig

Ønsker du at forbedre din bolig? Eller har du set en ny bolig med potentiale? Vi hjælper med at vurdere mulighederne og indhente tilbud på, hvad det vil koste at omdanne bolig til drømmebolig.