Byggeprojekt

<h1 style="text-align: center">Byggeprojekt[et]</h1> <p style="text-align: center">- styring og tilbudsgivning</p>

Byggeprojekt[et]

- styring og tilbudsgivning

- Hjælp til byggestyring Kom godt fra start til mål...

Vi har samlet et team af professionelle håndværkere, som sikrer dig en høj håndværksmæssig standard gennem hele dit renoverings- eller tilbygningsprojekt. Undervejs i byggeprojektet kan vi deltage i byggemøder, føre tilsyn og kontrol, og deltage i afleveringsforretningen af dit færdige byggeprojekt. Myndighedstegninger I vores faste samarbejde med arkitekt, ingeniør og bygningskonstruktør, tilbyder vi at stå for myndighedstegninger, og hvad der dertil kræves af beregninger.

Uvildig rådgivning kan være relevant, når du skal renovere eller bygge nyt hus. Vi deler gerne ud af vores professionel byggerådgivning, og vi er klædt på til at styre uden om alvorlige fejl i alle byggeriets faser.

Alle byggesager kræver planlægning og styring, vores professionel rådgivning gør at du kan være tryg ved små som store byggesager. Vi har de rette redskaber, viden og indblik der for hele processen til at køre. Hvad end det drejer sig om ombygning, tilbygning eller nybygning, kontakt os for en uforpligtende snak.

 

I år har vi allerede været involveret i 35 sager om rådgivning og 12 sager hvor vi har stået for byggesgashåndtering.

Vi er altid klar til nye opgaver

Vores rådgivning er ikke en udgift, men en besparelse

Hustjek

– før køb og salg

Få et grundigt indblik i boligens stand….

Jagten på drømmeboligen kan være både spændende og forvirrende – uden håndværksmæssig baggrund, kan det være svært at overskue faldgruber, fordele og muligheder ved den enkelte bolig.

Vores boligtjek vil give dig tryghed før køb

 

 

Byggeprojekt

– Hjælp til byggestyring

Kom godt fra start til mål…

Vi har samlet et team af professionelle håndværkere, som sikrer dig en høj håndværksmæssig standard gennem hele dit renoverings- eller tilbygningsprojekt.

Undervejs i byggeprojektet kan vi deltage i byggemøder, føre tilsyn og kontrol, og deltage i afleveringsforretningen af dit færdige byggeprojekt.

Myndighedstegninger

Renovering og vedligehold

– 5 og 10 års planer

Få forbedret din bolig

Ønsker du at forbedre din bolig? Eller har du set en ny bolig med potentiale? Vi hjælper med at vurdere mulighederne og indhente tilbud på, hvad det vil koste at omdanne bolig til drømmebolig.

 

På den måde kender du den samlede pris, før du går i gang med projektet eller skriver under på købsaftalen.